Logo BLUEHAND
contact Bluehand Ne gasesti si
FACEBOOK

Echipamentele de lucru

Asa cum puteti vedea si in pagina de ECHIPAMENTE, Bluehand lucreaza cu aspiratoare profesionale. De ce sunt importante?
Ei bine gradul de curatenie si mai ales atmosfera generala este data de praful existent in atmosfera. In momentul aspirarii covoarelor, pardoselilor sau a canapelelor, aspiratoarele clasice, cele din gama "hobby" cum le spunem noi trag aerul iar apoi il expulzeaza in atmosfera retinand praful si mizeria in containerul integrat.

Lucrand cu echipamente mai scumpe si tehnologiile se schimba, de exemplu aspiratoarele folosite de Bluehand au filtrare prin apa, ceea ce inseamna ca tot praful si mizeria sunt retinute, filtrate prin apa si retinute in recipientul respectiv.

Veti observa dupa prima incursiune cu acest tip de aspirator cat de multa mizerie "ascunsa" poate exista in apartamentul/casa dumneavoastra. Pe anumite aspiratoare chiar se poate monta la final un parfum, iar de cate ori aspirati in toata casa va mirosi frumos. Pe langa aspiratoare, penru a eficientiza munca, am "inventat" niste ladite in care fiecare angajat Bluehand va avea strictul necesar de solutii/carpe/bureti pentru a curata o camera de la A la Z in timp record.

Cel mai mare inamic al procesului de curatenie, si nu neaparat exclusiv pentru aceasta, este dezordinea in produsele cu care se lucreaz. Niciodata nu gasesti carpa de care ai nevoie, sau solutia corespunzatoare iar asta duce la nervi si timp pierdut si scaderea eficientei muncii depuse.

Cu aceste ladite de "scule" cum le spunem noi, acest disconfort al celor care fac curat se reduce la maxim deoarece fiecare are tot ce-i trebuie pentru a-si eficientiza munca si pentru a nu "sta" dupa colegul ca sa termine ce are de facut si sa-i imprumute solutia respectiva.

Ladita Operator Bluehand

Defapt noi chiar incurajam lucrul individual, cu exceptia momentelor cand aceasta este imposibil de realizat, evident (baterea covoarelor de praf, mutarea din loc a mobilierului greu etc).

Echipele Bluehand au ca moto crearea a cat mai putin disconfort proprietarilor, de aceea fiecare angajat isi va lua o zona dintr-un apartament de care se va ocupa exclusiv, de la curatenia padoselolor la aspirare, stergerea prafului, curatarea in detaliu a bailor etc...

Putem vorbi apoi de echipamentul personal, de la manusi, sepci si bandane pentru cap, la protectia completa a corpului cu costumul impermeabil din material alb ce se paote imbraca este hainele obisnuite, totul pentru o intruziune cat mai mica in viata dumneavoastra.

1. Echipamentele de lucru
2. Personalul angajat
3. Hartogaraia, prezenta mediatica si logistica
4. Cine ne recomanda, avem referinte?