Logo BLUEHAND
contact Bluehand Ne gasesti si
FACEBOOK

Hartogaraia, Prezenta Media si Logistica

Hartogaraia cum ii spunem noi, este rezultatul procesului de colaborare cu noi. De la partea de ofertare, la semnare contractului, la procesele verbale de receptie a lucrarilor, toate fac parte din procedurile interne dupa care ne desfasuram activitatea, pentru un control cat mai mare al procesului de curatenie.

Fiecare echipa Bluehand va avea un suprvizor, este defapt omul cheie care dicteaza directiile, este cel care vede lucrarea initial si cel care o evalueaza, atat ca timp cat si financiar si este omul care ca fi prezent in momentul efectuarii procesului de curatenie.

La finalul acestui proces dumneavoastra veti obtine un proces verbal semnat de catre supervizor, prin care se atesta buna realizare a curatenie, in urma acestui proces verbal vi se va emite factura pentru serviciile prestate.

Logistica echipelor Bluehand consta in echipamentele complete pentru o incursiune la dumneavoastra si asta vine de la automobilele proprii pana la aspiratoare profesionale, masini de curatat rotative cu perii, produse profesionale folosite cu simtul raspunderii pentru a nu va deteriora obiectele.

Prezenta noastra in Media este atat pe Facebook cat si prin site-ul nostru, unde va aflati momentan. De asemena avem un intreg set de cataloage de prezentare, flyere cu promotii precum si masiniile noastre personalizate ca sa ne puteti gasi oriunde.

1. Echipamentele de lucru
2. Personalul angajat
3. Hartogaraia, prezenta mediatica si logistica
4. Cine ne recomanda, avem referinte?