Logo BLUEHAND
0752109002
info@bluehand.ro
Ne gasesti si
FACEBOOK

Curatenie Rezidentiala Curatenie Rezidentiala

Stim cat de important este pentru tine si familia ta sa ai casa intotdeauna curata si pusa la punct. Astfel, iti oferim cele mai diversificare servicii profesionale de curatenie la domiciliu.

Curatenie Generala in BUCATARIEStatisticile efectualte in decursul timpului arata ca bucataria ar fi locul cel mai preferat si mai iubit de catre romani. Cu toate ca inainte, aceasta camera era folosita exclusiv pentru prepararea mancarii, cu timpul a devenit multifunctionala, oamenii petrecand mult timp in ea.

1. Curatenie generala: Livingul
2. Curatenie generala: Dormitorul
3. Curatenie generala: Bucataria
4. Curatenie generala: Baia

Este camera cea mai automatizata, deoarece aici se intalnesc foarte multe aparate electrocasnice hi-tech, care au devenit atat de indispensabile omului.

Deoarece aici este locul in care gatim, bucataria trebuie sa fie foarte curata si igienizata. Atunci cand se face o curatenie generala in bucatarie trebuie facute urmatoarele lucruri:

- spalarea perdelelor si a jaluzelelor;
- curatarea mobilierul cu solutii speciale atat pe interior, cat si pe exterior;
- stergerea si curatarea cu atentie si cu produse speciale a aparatelor electrocasnice (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase etc);
- stergerea ferestrelor si a usilor;
- curatarea gresiei si a faiantei cu abur sub presiune, daca exista posibilitatea, precum si folosirea de substante pentru degresare si igienizare;
- curatarea scurgatorului de vase;
- aspirarea suprafetelor tapitate;
- curatarea peretilor si inlaturarea panzelor de paianjen;
- aruncarea gunoiului si curatarea cosului;
- spalarea caloriferelor.