Logo BLUEHAND
contact Bluehand Ne gasesti si
FACEBOOK

Echipamente Bluehand

Nu poti face curatenie prin propriile puteri, ar dura o vesnicie, de aceea echipamentele folosite de Bluehand sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, aspiratoare si monodiscuri profesionale marca Numatic fabricate in Anglia.
Cu destinatii specifice, echipamentele Bluehand sunt versatile, usor de folosit si cu un consum scazut de energie, de asemenea opereaza cu zogote net diminuate fata de concurenta. Cu destinatii specifice, echipamentele Bluehand sunt versatile, usor de folosit si cu un consum scazut de energie, de asemenea opereaza cu zogote net diminuate fata de concurenta.

Aspirator Profesional KARCHER WD 3.200

Produs Aspirator Noua gama de baza a liniei confort: aparatul WD 3.200 cu 1.400 W si recipient robust de 17 l, volum mare de aspirare umed - uscata si functie de suflare. Ajutorul ideal pentru interior si exterior. Filtrul cartus special permite aspirare umeda si uscata fara a schimba filtrul

Cantitate de aer (l/s) 68
Vacuum(mbar/kPa) 210/21
Lungime Cablu(m) 4
Putere(W) 1400
Greutate(Kg) 5.4

Aspirator Profesional KARCHER SE 4001 cu injectie - extractie

Produs Aspirator Aparat pe principiul pulverizarii - extractiei pentru curatarea de baza a covoarelor si podelelor dure. Aceste aparate sunt de asemenea perfecte pentru curatarea podelelor dure precum piatra, gresie linoleum. In comparatie cu curatarea conventionala aparatul Karcher SE 4001 ofera un avantaj decisiv: este utilizata doar apa proaspata din rezervorul de apa curata.
Apa murdara este colectionata separat. In comparatie cu curatarea cu burete si galeata, apa murdara nu intra in contact cu apa curata. Astfel murdaria nu este imprastiata.
Aparatul SE 4001 garanteaza o curatare in detaliu optima si manuire confortabila.

Cantitate de aer (l/s) 70
Vacuum(mbar/kPa) 210/21
Lungime Cablu(m) 7.5
Latime de Lucru(mm) 230
Putere pompa (W) 40
Cantitate Pulverizare (l/m) 1
Presiune de Pulverizare (bar) 1
Presiune Acustica (dB(A)) 73
Greutate(Kg) 8